PALVELUT
HINNASTO
Palkkiot lasketaan velattomasta kauppahinnasta ja sisältävät arvonlisäveron (24%) sekä kaikki kiinteät kulut, kuten esim. kohteen valokuvaus, markkinointi, asiakirjakulut. Ei piileviä kuluja.
Asiakkaalta ei peritä mitään kuluja, jos kohde jää myymättä.

Asunto-osakeyhtiöt 3% sis. alv
Kiinteistöt alk. 3,3% sis. alv
(minimipalkkio 5000€ sis. alv)

Suuret erikoiskohteet, liiketilat, kiinteistökehityshankkeet sekä sijoitussalkut aina tapauskohtaisesti.

Kirjalliset arviot pankkia varten 300€ + alv 24%
HINNOITTELU
Hinnoittelu on yksi tärkeimmistä kriteereistä kohti parasta lopputulosta.

Nopea myyntiaika ei tarkoita halpaa hintaa vaan päinvastoin. On tilastollinen fakta, että oikein hinnoiteltu kohde menee keskimääräistä nopeammin kaupaksi keskimääräistä parempaan hintaan.

Ensimmäisen kahden viikon aikana (lukuunottamatta erikoiskohteita) noin 80 % potentiaalisista ostajista näkevät jo ovatko vai eivätkö ole kiinnostuneita kohteesta.
Läpinäkyvyys hinnoittelussa on meille arvokas asia. Hinnoittelumme ei ole koskaan arpapeliä tai sattumaa, vaan systemaattisen ja kokemuksen muovaaman prosessin tulos.

Meillä on vain yksi ensi-ilta ja sitä emme halua hukata. Asunnon hinta-arvio ei ole yksiselitteinen yhtälö, joka voitaisiin luoda jokaisen kohteen kohdalla samalla tavalla tai pelkästään tuijottamalla postinumeron keskineliöhintoja.

Alueen trendit ja kysyntä on otettava huomioon, joten kokenut ammattilainen, joka on myynyt valtavan määrän koteja osaa nopeasti hahmottaa kokonaisuuden tietenkin hyödyntämällä myös dataa ja sen hetkistä markkinatilannetta.
VIDEOESITTELYT
Videoesittely on erinomainen ja nykyaikainen tapa saada kohteelle lisäarvoa ja se sisältyy aina välityspakettiin.
Videoesittelyä suosittelemme isompiin kokonaisuuksiin, hieman erikoisempiin tai vaikeasti myytäviin kohteisiin.
Videolla keskitytään enemmän fiiliksen luomiseen ja kohteen kohokohtiin, koska itse myynti-ilmoituksen teksteillä ja kuvilla tätä ei välttämättä saa tuotua niin hyvin esille.
Videot räätälöidään kohteen tyylin, kohderyhmän ja asiakkaiden toiveiden mukaan.
Käytössämme on alan parhaimmat videokuvaajat, ilmakuvaajat ja valokuvaajat, joten lopputulos on kaunista ja informatiivista.
Pyydä halutessasi esimerkki videoita suoraan Samulta nähtäväksi.
OSTOTOIMEKSIANTO
Ostotoimeksiannon avulla uuden kodin etsintä on sinulle helppoa ja vaivatonta. Ostajana määrittelet asunnon sijainnin, hinnan, koon ja muita sinulle tärkeitä ominaisuuksia ja tämän jälkeen välittäjä etsii toiveidesi mukaisen asunnon puolestasi.
Ostotoimeksiannon avulla autan sinua löytämään uuden kodin, joka ei edes välttämättä ole juuri nyt myynnissä. Asuntoja on paljon ns. hiljaisessa myynnissä, jolloin asuntojen omistajat vasta harkitsevat asunnon myyntiä. Joissain tapauksissa asunnon omistaja ei ole edes harkinnut asunnon myymistä, ennen kuin hän on saanut asunnostaan tarjouksen. Näissä tapauksissa voit välttää tarjouskilpailun muiden potentiaalisten ostajien kanssa.
Ostotoimeksiannossa välityspalkkion maksaa myyjän sijaan ostaja. Välityspalkkio on alkaen 3,0 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv. 24 %.
DIGISTAILAUS
Digistailaus on kevyin ja nopein tapa stailata myyntikohde. Digistailaus sisältyy aina välityspalkkioon, sillä tyhjän asunnon myyntikuvat eivät inspiroi ketään.